"قرن خمینی" آغاز شده است و این تعبیر نه یک شعار سیاسی، بلکه حقیقتی است که 32 سال از آن می گذرد و اگرچه فوکویاما "پایان تاریخ" را با استیلای همه جانبه لیبرال دموکراسی بر سراسر جهان پیش بینی کرده بود، اما "آغاز تاریخ" جدید بشریت را باید به نظاره نشست و تحولات این روزهای جهان عرب بهانه ای است برای بازخوانی وعده های صادق حضرت روح الله (ره) که گذر زمان، بیش از پیش مصدق آنها بوده است و اراده تاریخ نیز به سرعت در این جهت در حال حرکت است.
نشریه داخلی حزب جمهوریخواه ارمنستان در مطلبی به قلم سواک ساروخانیان به بررسی تحولات ایران در سال 2010 میلادی و چشم انداز این تحولات در سال 2011 پرداخته است.
به گزارش ایران دیپلماتیک، این نشریه ارمنستان در تحلیل خود نوشت:سال 2010 برای ایران به حد کافی دشوار بود. در سیاست داخلی و خارجی کشور تحولات مهمی بوقوع پیوست که حاوی ریسک هایی برای توسعه پایدار اجتماعی- اقتصادی و سیاسی کشور بودند. در عرصه سیاست داخلی مواضع محافظه کاران افراطی تحکیم یافتند و اصلی ترین شاخص آن برکناری منوچهر متکی "مرکزگرا" از مقام وزیر امور خارجه بود.
به گزارش گروه سیاسی ایرانیار، رييسجمهور و اعضاي هيات دولت با قرائت فاتحه، به مقام شامخ بنيانگذار جمهوري اسلامي اداي احترام كردند.لازم به ذکر است که برخلاف رویه سال های گذشته که سید حسن خمینی تولیت حرم امام (ره) که از هیات دولت استقبال می کرد، امروز وی در این مراسم حاضر نبود و به همین دلیل علی اشراقی به عنوان دیگر نوه امام (ره) به استقبال رییس جمهوری در راس هیات دولت رفت.
عصر جمعه خاتمی و سیدحسن چگونه گذشت
عصر جمعه گذشته خاتمی و سید حسن خمینی در محفلی گذشت که با تلفیقی از حضور برخی هنرمندان، سخنان تامل برانگیزی علیه نظام و مسئولین دولت مطرح شده است. به گزارش خبرنگار مشرق، محمدخاتمی و سیدحسن خمینی عصر جمعه گذشته در محل نشر عروج به تماشای فیلم "عصر جمعه" نشستند که پس از پنج سال از محاق توقیف خارج شده است. این فیلم عصر جمعه گذشته با حضور تعدادی از سینماگران از جمله 2 تن از بازیگران خانم این فیلم برای محمد خاتمی و سیدحسن و سیدیاسر خمینی به صورت خصوصی در محل نشر عروج وابسته به مؤسسه حفظ و نشر آثار امام (ره) به نمایش درآمد. در این مراسم تعدادی از فعالان عرصه سینما به طرح ادعاهای واهی و سیاهنمایی علیه نظام و دولت پرداختند و جمهوری اسلامی را متهم به دیکتاتوری و ایجاد خفقان در فضای فرهنگی کشور کردند که با سکوت مدعیان خط امام و تشویق مکرر حضار همراه بود. ادعای ایجاد خفقان در عرصه فرهنگ و هنر و نقض آزادی فعالیت هنرمندان از سوی چهرههای مسألهدار در حالی مطرح می شود که مسئولان وزارت ارشاد حتی به فیلم هایی چون به رنگ ارغوان و ... که در دولت خاتمی توقیف شده بودند، مجوز اکران داده اند. "عصر جمعه" نخستین ساخته بلند مونا زندی حقیقی و روایتی از زندگی زن آرایشگری است که با فرزند پانزده ساله خود که محصول یک رابطه نامشروع است زندگی می کند اما پسر پس از درک واقعیت، کانون اصلاح و تربیت را بر زندگی بدون ریشه در خانه ترجیح داده و به تنهایی پناه می برد. ***
حضور یکی از بازیگران خانم که پیش از این در خارج کشور اقدام به کشف حجاب و حمایت از فتنه سبز کرده بود نیز در مراسم اکران خصوصی "عصر جمعه" در مجموعه وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار امام (ره) و سخنان تند وی علیه فضای کشور و برخی مسئولین از دیگر نکات تعجب برانگیز این مراسم بود.
علماي بزرگوار کجا هستند تا پيغام دهند و محکوم کنند بي حرمتي به بيت امام ...
متاسفانه پارسال وقتي که مردم از ارتباط سيد حسن با سران فتنه بدون هيچ توهيني اعلام انزجار کردند بعضي از علما که در فتنه مهر سکوت بر دهان زده بودند به يکباره کلام مبارکشان باز شد .
اين سيد حسني که ما مي بينيم مثل موم در دستان سران فتنه افتاده. اگر نگاهي به صحبت هاي استاد نبوي در موسسه امام که بعد از فتنه پارسال ايراد شد بيندازيد به ارتباط موسسه نشر آثار امام با سران فتنه پي خواهيد برد. بايدم فضاي جامعه و کشور برشون خفقان باشه وقتي نمي تونن علنا کشف حجاب کنن و تمايلات درونيشون را بريزن بيرون وقتي نميتونن بي بند و باري و فساد اخلاقي و جنسي را بازي کنن و شهره شهر بشن و وقتي اين تمايلات برايشان معطوف شده به خارج از کشور ديگه بايد هم فضا براشون سياه و خفقان باشه ...
البته اينجورا هم خفقان نيست که گفتن بعنوان مثال خانم ف.معتمد آريا به راحتي خارج از کشور کشف حجاب ميکنه و حسابي هم به کشور و ملت و نظام توهين ميکنه فرداش مي بينيم توي صدا و سيما شده آشپز باشي و يکي هم مثل خانم ميترا حجار با اون وضع خراب توي خارج جلوي دوربين کشف حجاب کرده فرداشبش توي صدا وسيما تبديل شده به دختر محجبه مومن جالبه سياست هاي صداو سيماي ما در بحث فرهنگي دقيقا انعکاس سياست هاي تساهل و تسامح دولت اصلاحات شده گارد کاملا بازه
سناريوي خاتمي براي صدور بيانيه در دهه فجر امسال و اعلام شرايط جديد براي بازگشت به عرصه سياسي در حالي با ارزيابي واكنشها در قبال ديدارش با جمعي از اعضاي اقليت مجلس شكست خورد كه به نظر ميرسد اين جريان كه سالها طعم حضور در قدرت را چشيده حاضر نيست از آن چشمپوشي كند و در آخرين جلسه مجمع روحانيون با ارزيابي شكست پروژه خاتمي، سناريوي جديد "ضد حمله" تصويب شده است.
به این ترتیب ، تربیت رشد دادن است ؛ بزرگ کردن است ؛ از قوه به فعل در آوردن است . کودک از این منظر یک ضرف پذیرا و پویا است . یعنی از یک طرف ظرفیت پذیرش داده های تربیتی را دارد و از سویی نیز قدرت مداخله ای فعال در این داده ها را داراست کودک تنها یک انبار برای ریختن داده های تربیتی در درون آن نیست . بلکه به اشکال گوناگون در آنها مداخله می کند . با توصیف بالا باید پرسید که مظروف این ظرف چیست ؟ یعنی چه چیزی را باید درون این ظرف فعال ریخت تا از طریق آن بتوان به رشد مورد نظر رسید ؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که مظروف این ظرف - فرهنگ - است تربیت انتقال فرهنگ است به موجود فعال و خلاقی به نام کودک . فرهنگ نیز مجموعه ی سرمایه های شناختی ، عاطفی و عملی هر جامعه ای است که دراصل در درون انسان ها جریان دارد . زیستگاه فرهنگ هر جامعه دنیای روانشناختی انسان هاست . فرهنگ در درون ورفتار افراد هر جامعه جریان دارد . فرهنگ یک جامعه را نمی توان در کتاب ها یا آثار بی جان آن جامعه جست و جو کرد ، بلکه فرهنگ راباید در اندیشه ها ، روابط ، رفتارها و سنت های مردم هر جامعه یافت . آثار مکتوب و مصنوع هر جامعه ممکن است حاوی فرهنگ های تاریخی یک جامعه باشد هر چند که چنین آثاری قطعا شامل بخشی از اندیشه ها ، افکار و رفتارهای رایج در هر جامعه نیز هست ؛ لیکن این گونه آثار نه منعکس کننده تمامی فرهنگ یک جامعه است ، و نه نشانگر فرهنگ زنده و جاری آن جامعه می باشد به هر حال ، فرهنگ یک جامعه ماده اصلی رشد دهنده ی ظرفیت ها و استعدادهای فرزندان آن جامعه است به این ترتیب می توان تربیت را از منظری دیگر نیز تعریف کرد ، و آن ، تربیت به معنای فرهنگ پذیر کردن فرزندان یک جامعه است از آن جا که انتقال فرهنگ به کودکان یک جامعه ضرورتا به شکل ارادی و آگاهانه انجام نمی گردد ، از این رو باید تربیت را فعالیتی تعریف کرد که هم آگاهانه و ارادی انجام می گیرد و هم نا آگاهانه و غیر ارادی . بسیاری از عناصر فرهنگی ، در یک فرایند ناهشیار به فرزندان یک جامعه منتقل می شود.