'سردار خیبر' یکی از القاب شهید همت است. قربانی این بار ابراهیم بود، ابراهیمی که سر و دست افشان و لبیک گویان در قربانگاه سه راهی شهادت جزیره مجنون به دیدار معبود شتافت.
به گزارش مهر، عملیات خیبر، به عنوان نخستین عملیات آبی- خاکی ایران در طول دفاع مقدس در تاریخ سوم اسفند 62 در منطقه مرزی هور با هدف تصرف بصره و با رمز " یا رسولالله " به مدت 19 روز انجام گرفت. در این عملیات بسیار سخت و حماسه آمیز که از آن به عنوان غافلگیرکننده ترین عملیات علیه ارتش عراق یاد می شود منطقه ای به وسعت 1000 کیلومتر مربع در هور، 140 کیلومتر مربع در جزایر مجنون و 40 کیلومتر مربع در طلائیه آزاد شد.
موفقیت ایران در این عملیات موجب افزایش عزم بینالمللی در جهت کنترل ایران و جلوگیری از شکست عراق گردید به گونهای که از زمان آغاز عملیات خیبر تا تاریخ 30/7/1363 تعداد 474 طرح صلح از سوی 54 کشور مختلف جهان ارائه شد.
شهید بابایى مىگفت دیدم در دعاى کمیل شانههایش از گریه مىلرزد و اشک مىریزد. بعد رو کرد به من و گفت: عباس! دعا کن من شهید بشوم! این را بابایى پس از شهادت آن خلبان به من گفت و گریه کرد.
همزمان با آغاز اردوهای بازدید از مناطق عملیاتی دفاع مقدس (راهیان نور)، پایگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله خامنهای، در ویژهنامهای با عنوان «پلاک»، به مرور رهنمودهای حضرت آیتالله خامنهای درباره روایتگری سیرهی شهدا، خاطرات و روایت معظمله از پنج فرمانده سالهای دفاع مقدس، بخشی از وصیتنامهی این شهدا و خاطرهی کوتاهی از زبان شهید یا همرزمان آنها میپردازد.
گفتم تا پای شهادت ایستادهایم و در مساله ولایت کوتاه نمیآییم
وقتی اکبر گنجی میخواست بر منتقدان اصلاحات بتازد و آنان را بانی قرائت فاشیستی و سلطانی لقب دهد، بر سه نفر تنگ میگرفت و این سه آیت الله مصباح یزدی، آیت الله خزعلی و آیت الله مهدوی کنی بودند. او بیانات آیت الله مصباح یزدی را اطلاعیه جناحی جامعه روحانیت مبارز میخواند و سخنان آیت الله خزعلی را حاکی از دغدغه هایی قابل درک که از راه همدلی می توان انگیزه و علل آن را فهمید!
هشدارهای جريان ارزشگرا نسبت به انحرافاتی که از دوران سازندگی کلید خورد و کمکم در کشور ریشه دواند، با نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری هفتم و نیز در طول دوره دولتهاي هفتم و هشتم جدیتر شد. این در حالی بود که هاشمی رفسنجانی و کروبی این حجم از انتقاد و احساس خطر را به جا نمیدانستند.
آیت الله مهدویکنی در این خصوص میگوید: «آقای هاشمی هم گفتند این حرفها چیست که آقای مهدوی میگوید؟ آقای کروبی هم مخالفت کردند. دیگران هم اعتراض کردند ولی من چنین احساس خطری را داشتم و روز به روز هم این احساس بیشتر میشد و بعد هم معلوم شد که حق با من بود حتی بعضی از دوستان که این تعبیر مرا آن وقت مورد اشکال و انتقاد قرار میدادند، گاهی مشابه این تعبیر را به زبان آوردند و خود آقای کروبی در این اواخر در بعضی از سخنرانیهایشان در مجلس داشتند، بیان کردند که مشروطه دارد برمیگردد.»
عضو شوراي مركزي جامعه روحانيت مبارز با انتقاد از عملكرد رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: هاشمي بايد بر دهان فتنهگران ميزد اما متأسفانه سكوت كرد.
حجتالاسلام جعفر شجوني عضو شوراي مركزي جامعه روحانيت مبارز (يکشنبهشب) در نشست هفتگي انصار حزبالله با استناد به آياتي از قرآن كريم، اظهار داشت: خداوند روز قيامت از همه خواص درباره نعمت ولايت سؤال خواهد كرد.
وي افزود: اعتراض مردم به كساني است كه حريم ولايت را نگه نداشته و ذرهاي بصيرت در دوران فتنه نداشتند و اعتراضهاي خود را به صورت خودجوش و به شكلهاي مختلف نشان ميدهند.
نماينده دور اول مجلس شوراي اسلامي گفت: عدهاي با كمال وقاحت به حركات اعتراضآميز مردم اعتراض دارند كه بايد به آنها گفت كه بايد عيوب خود را برطرف كنند؛ چراكه مردم به خوبي تشخيص ميدهند چه افرادي مشغول چه اقداماتي هستند.
وي همچنين با انتقاد از عملكرد هاشمي رفسنجاني با بيان اينكه "هاشمي بر دهان فتنه نزد، سكوتش معنادار بود و از هر زهري كشندهتر " گفت: هاشمي هم حق را خواست نگه دارد و هم باطل را و فتنهگراني مثل مجمع روحانيون و مجمع محققين و مدرسين از اين ضربه خرسند ميشوند.
شجوني به حضور خود ميان مردم در نقاط مختلف كشور اشاره كرد و گفت: همه مردم عاشق آرمانهاي انقلاب و اسلام هستند و علاقه وصفناپذيري به مقام معظم رهبري دارند، بنابراين بايد حواسمان را جمع كنيم تا انقلاب به دست نامحرمان و نااهلان قرار نگيرد.
عضو شوراي مركزي جامعه روحانيت همچنين اظهار داشت: هيچكس مدعي اين نيست كه در كشور ما مشكل وجود ندارد، اما اساس و مسير حركت نظام و كشور كاملاً درست است بنابراين بايد مشكلات را پشت سر گذاشت.
عضو شوراي مركزي جمعيت فدائيان اسلام در پاسخ به سؤالي درباره ساكتين در برابر فتنه، گفت: مؤمنان در زيارت عاشورا سكوتكنندگان در واقعه عاشورا را مورد لعن و نفرين قرار ميدهند، بنابراين افرادي كه در فتنه دشمن مواضع صريحي نداشتند و يا سكوت كردند، بايد موضع شفاف و روشن خود را اعلام كنند.
وي همچنين در پاسخ به سؤال ديگري در خصوص برخي اعضاي مؤتلفه كه از عملكرد يكي از خواص حمايت مي كنند، گفت: برخي از اين آقايان نسبت به آقاي هاشمي نيت خير دارند اما آقاي هاشمي آنها را قبول ندارد.
شجوني در ادامه با اشاره به نقش مجمع روحانيون مبارز و مجمع محققين حوزه علميه قم در فتنه اظهار داشت: در فتنه 88 اين گروهها و احزاب همچون جنگ احزاب با هم متحد شدند تا به نظام اسلامي صدمه بزنند.
منبع: رجانيوز
آیتالله علیاکبر فیض معروف به مشکینی عالم اخلاق و فقیه مهذب ایرانی در طول حیات خود خدمات و اثرات پربرکتی به جای گذاشت؛ از حضور و همراهی در سال های مبارزه پیش از انقلاب تا ریاست حوزه الهادی قم و ریاست جامعه مدرسین حوزه علمیه تا برگزاری جلسات اخلاق اسلامی و ارائه خطبه های روشنگرانه نماز جمعه. اما شاید بتوان منش و مکتب سیاسی- اخلاقی آیتالله مشکینی که در طول سالهای ریاست ایشان بر مجلس خبرگان رهبری نیز کارایی خود را نشان داد، بزرگترین «باقیات الصالحات» ایشان ارزیابی کرد. منش و سبک اخلاقی آیتالله مشکینی هرگز به معنی سکوت در برابر فتنهها و عدم حضور به موقع در صحنه و لحظههای سرنوشتساز نبود، مردم ایران هنوز هم به یاد دارند در روزگار غبارآلود پس از دوم خرداد 76 هنگامی که شیخ حسینعلی منتظری برخلاف منع صریح و دستور شرعی حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر عدم اظهارنظر در امور سیاسی، سخنان تحریکآمیزی به زبان آورد؛ آیتالله مشکینی با حضور عمارگونه خود سکوت را جایز ندانست و گفت: «این تحریک بزرگی است، این ضایع کردن انقلاب است، این خراب کردن انقلاب است، این صحیح نیست والله این در مملکت مفسده است.... ما راضی نبودیم ایشان چنین چیزی بگوید، خودش را این جور ساقط کند.» در آن زمان، آیتالله مشکینی با ریشهیابی سقوط منتظری به ماجرای مهدی هاشمی اشاره میکند و میگوید: «قبل از آنکه مهدی هاشمی اعدام بشود چندین بار پیش او(منتظری) رفتم و گفتم آقا! آخر این کیست؟ چرا این همه از این شخص تعریف میکنی؟ جنایتهای او را میخوانی و میبینی که چه گفته است هر چه گفتم، گفت- این عبارت ایشان است «من به مهدی هاشمی ایمان دارم.» من هم ناچار بلند شدم و رفتم. آیتالله مشکینی چه در دوران رهبری حضرت امام(ره) و چه در دوران رهبری مقام معظم رهبری، این سبک و روش و منش را به خوبی ادامه داد. سادهزیستی این یار امام و رهبری در کنار بینش عمیق برخاسته از مبانی فقهی او، همواره در گذرگاههای حساس به خدمت انقلاب درمیآمد. با خلأ پیش آمده در ریاست یک فقیه ساده زیست بر خبرگان رهبری در این سالها، امت حزب الله، امروز بیش از گذشته دلتنگ او و منش و روش اوست...